· 

Wat zit er allemaal in de luiertas?

Als eerste, heel belangrijk, de luiers. Je kan niet zonder de luiers. Dat is een ding wat standaard in onze tas zit.  Luierzakjes nemen wij ook altijd mee, kan wel is zo zijn dat je haar ergens moet verschonen en er is geen prullenbak in de buurt. Bij de luiers horen natuurlijk ook de billendoekjes. Daarnaast hebben wij ook een klein potje sudocreme in de tas zitten voor eventueel schrale of rode billetjes.

 

Een verschoningsmatje en een hydrofiele doek mogen ook niet ontbreken. Handig voor als wij haar ergens moeten verschonen en er is geen plekje, dan ligt zij niet op de vieze vloer, tafel of dergelijke.

 

Schoon setje kleding hoort er natuurlijk in. Het kan nog wel is gebeuren dat er een klein ongelukje gebeurd. Een luier die niet goed zat en lekte, een spuitluier waarbij ze helemaal onder zit of gewoon dat ze moest overgeven en dat haar shirtje helemaal nat is. Het kan allemaal gebeuren.

 

Als  wij weggaan nemen we altijd wat voedingen mee. Het kan wel is zo zijn dat we langer weg zijn dan gepland en dat Nola op dat moment moet eten. Wij gebruiken hiervoor die melkpoeder bakjes van de Hema. Het flesje is ook heel belangrijk, want die zijn we wel is bijna vergeten.

 

Tijdens de voeding gebruiken wij een spuugdoekje, want ze laat nog wel is wat uit haar mondhoekjes lopen. En vooral na het boeren kan er wel is wat melk mee terug komen. Dus handig als je die erbij heb liggen.

 

Haar speentje mag uiteraard niet ontbreken, als wij die vergeten word het een drama. Nola vind het heerlijk om haar speentje in te hebben tijdens het autorijden of als ze probeert te slapen.

 

En als laatste nemen wij altijd een knuffeltje mee, waarmee ze heerlijk kan spelen in de kinderwagen.

 

- Luiers

- Luierzakjes

- Billendoekjes

- Sudocreme

- Verschoningsmatje

- Hydrofiele doek

- Schoon setje kleding

- Voeding

- Flesje

- Spuugdoekje

- Speentje

- Knuffeltje


Reactie schrijven

Commentaren: 0