· 

23th Birthday

Vandaag ben ik weer een jaartje ouder geworden, 23 jaar alweer! Wat gaat de tijd toch snel zeg.  Gelukkig hecht ik verder niet  heel veel waarde aan het getal. Ik ben allang blij dat ik mag bestaan en er voor mij lieve gezinnetje kan zijn, zo fijn! En tot nu toe vind ik het nog niet erg om elke keer een jaartje ouder te worden, wat misschien over een aantal jaar wel kan veranderen, wie weet! 

Ik zat vandaag even naar een kinderfoto van mezelf te kijken, ik vond het zo raar om te zien. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat ik daad werkelijk ben geweest. Want ja, wie gaat er nou in een konijnenhok zitten waar je amper in past? Precies, ik! En ik weet nu al als mijn moeder deze foto ziet zal ze vast denken: ' Het lijkt wel als de dag van gisteren!' Helaas mam, Het is al denk 21 jaar geleden ofzo?

 

Verder ga ik vandaag niks speciaals doen. Woensdag lekker met Patrick een hapje eten en zaterdag mijn verjaardag vieren.

Ik hou stiekem niet zo van verjaardagen vieren..

Reactie schrijven

Commentaren: 0