Baby

Baby · 26. maart 2018
Wij zijn al een tijdje bezig om Nola een vast ritme aan te leren en dat gaat steeds beter. Zo krijgt ze op vaste tijden eten en gaat ze op vaste tijden naar bed en slaapt ze vanaf 4 maanden al 12 uur per nacht!
Baby · 05. maart 2018
Elke baby mag vanaf 4 maanden ongeveer aan zijn eerste fruithapje beginnen. Ook wij gaven Nola met 4 maanden haar eerste fruithapje.

Baby · 03. februari 2018
Wij hebben er voor gekozen om Nola te laten vaccineren. De keuze was al snel gemaakt toen wij de oproepkaarten binnen kregen. De eerst prikjes waren verschrikkelijk om te zien. Ik voelde haar pijn en kreeg tranen in mijn ogen. Ik troostte mezelf met het idee dat ze het over een paar dagen misschien was vergeten.
Baby · 31. januari 2018
Wat zit er toch allemaal in die luiertas? Wat ik weet is dat er heel veel in gaat en ook heel veel in past. Wij gaan regelmatig een dagje weg en het kan nog wel is gebeuren dat er een klein ongelukje gebeurd, dus moet je van alles bij de hand hebben.

Baby · 28. januari 2018
Een vast ritme aanleren vinden wij erg belangrijk, maar dat is soms nog best lastig. Zo krijgt ze ook, op vaste tijden, om de 3 a 4 uur een flesvoeding, zodat daar ook een ritme in komt. Wij mogen niet klagen over Nola haar slaapritme, wij zijn eigenlijk een beetje verwend met zo’n makkelijk en tevreden meisje. Niet elke ouder heeft daar mazzel mee. Al vanaf haar eerste maand sliep Nola ’s nachts al vrij snel door.
Baby · 24. januari 2018
Nola in bad doen is voor mij een van de fijnste momentjes van de dag. Even een paar minuutjes voor ons alleen. Haar uitkleden terwijl ze zachtjes tegenstribbelt en mij uitlacht, haar in het badje doen waar ze alles onder spartelt en hoe ik zie dat ze geniet van het warme water. Dat vind ik zo’n mooi moment.